Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Fujitsun läppäri testissä

vivoläppäri kokemukset
fujitsun läppärit
Tähän ikään mennessä on ollut jo muutamanlaisia läppäreitä ja pöytäkoneistakin kokemusta. En sanoisi että oikeasti tietäisin koneisten spekseistä ja tehoista mitään mutta käyttökokemus puolelta voin helposti heijasta ajatuksia, jotta se ummikko kuluttaja saa jokinlaisen käsityksen tuotteesta.
Kontaktoin ihan mielenkiinnosta Fujitsun jonka kauta pyysin lainaan läppäriä, jotta pystyn tutkimaan sen tehoja videoeditoinnin saralla. Olen nimittäin siirtynyt vuodenvaihteessa editoimaan puhelimella Lenovon läppärin sijaan. Vaikka Mobiililaitteitten tehot eivät ole läppäreiden veroisia, on app:sit paremin optimoitu jolloin monimutkaisetkin editoinnit voi tehdä suhteellisen pienellä vaivalla.
hyvä läppäri
Tämän kertaisessa spekuloinnissa on Fujitsun Lifebook U939X i5 prosessorilla. Olipas tuo pitkä nimi kokonaisuus mutta tavallaan on se mitä laitteella voi tehdäkkin. Lähdetään liikkeelle ihan yleisististä asioista kuten turvallisuus. Koneesta löytyy sensori, jossa on verisuoni tunnistut, joka on siis perus kännyköiden iiris tunnistinta varmempi. Jos pohdin normaalia kotitaloutta, niin en usko että nämä turva jutut olisi realistinen uhka. Digi rikollinen kuitenkin lymyää sähköposteissa ja epämääräisillä eikä niinkään livenä missään.

Yleisesti tämä läppäri omaa myös kosketusnäytön jonka voi taittaa kokonaan toiselle puolelle. Jolloin läppäri muuttuu huipputehokkaaksi tabletiksi. Voisi kuvitella läppärin tarvitsevan hiiren, mutta itseasiassa osoittimena toimii kynä, joka on upotettu läppärin reunaan. Kenelle tämä läppäri olisi optimaalinen? Ehdottomasti opiskeliat ja luovaa työtä harrastavat tehokäyttäjät. Onhan tässä kuitenkin monipuolisuutta, mitä ei löydä joka paikasta.

läppäri suositus

Tästä versiosta löytyy mm. 16gt ram muistia, joka on aika kriittinen osa kun kyseessä on videoeditointi. Testailin Adobe premieriä laitteella johon iskin isointa mahdollista dataa jota sain kamerallani kuvattua, tämä oli 4k 60 fps.
Tämmöinen data on hiukan liian raskasta puhelimella editointiin mutta itseasissa tämä läppäri/ tabletti kokonaisuus pystyi kokonaisuuden taitteluun.

Tämä juttu oli lyhyempi mutta heitä kommenttikenttään, ajatustasi läppäreistä ja mihinkä kiinnität huomiota koneen hankinnassa 😊 Hyvää alkuviikkoa!

*Tämä läppäri oli minulla lainassa 30 päivää Fujitsulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?