Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Etelärannan Italialainen

ravintola ultima
Olin hiljattain tämmöisessä lounastilaisuudessa, jossa kerrottii Ultiman muutoksesta. Nykyään kyseinen kuppila on nimetään Fiasko by Ultima. Muutos aiemmasta oli se että nykyään täältä saa Italaiasta ruokaa, jossa on hyödynnetty runsaasti kotimaisia raaka-aineita.
holiton drinkki
Alkudrinkki oli freesi, en vaan muista mitä siinä mahtoi olla. Yleisesti, holittomien juomien taso on tässä kuppilassa loistavalla tasolla, ainakin tähän kyseiseen juomaan verraten.
hyvä italialainen ravintola
ensimmäinen alkuruoka oli kesävihanneksia, oliivi-lihatäytteinen pallero ja parit fritti kukkikset. Tuossa soosissa oli kalaa joten sitä en voinut maistaa, mutta kaikki pöydässä sitä kehui. Jos rehellisiä ollaan, ei ole kovin montaa eri ravintolaa jotka voi tarjota alkuruuassaan tuoreita vihanneksia näin.
etelärannan paras ravintola
Caprese on joillekkin liian perinteistä italiasta ruokaa ja tämä olisi siitä se snadisti moderni versio. Maullisesti jopa tykkäsin. Yleisesti annoskoko oli sen verran pieni että jäin kaipaamaan lisää. Toisaalta, söimme menuuta, niin annoskoko oli tarkoituksella harkitumpi.
henri alen
Tilaisuuden suurin hehkutus kohdistui talossa tehtyihin pasta nyytteihin. Jos jotain tiedän pastasta niin näytti siltä että maut tsekataan ennen esillelaittoa ja niitä tarvittaessa viilataan. Tämä on yleensä todella hyvä merkki ravintolassa, jossa tarjotaan pastaa. Kysyin vielä pääruokien annoskoosta ja siis, jos tilaat pelkän pastan, niin ei pitäisi jäädä nälkä.
kokemukset fiasko
pasta oli oikeasti aika hyvää. Mielestäni kokemisen arvoinen, jos nyt Italialaisesta tykkää. Jos jotain haluttiin tilaisuudessa painoittaa, oli se aitous perinteisiin makuihin. Pidin tätä alkuun sloganina jota käyttää jokainen Italainen ravintola mutta täällä selkeästi viety toteutukseen asti.
hovimestari
Brenkut, viinit, mutterikahvit ja limonchello? juu, kaikkea löytyy niinkuin pitää mutta pitäisi olla asiantuntija että niitä voisi kriittisesti tarkastella.
ravintola eteläranta
Jälkiruuan en antanut odottaa ja hyvä niin, pistaasijäätelö olisi muuten sulanut. Jos viiden ruokalajin menu oli reilu 60€ ja pääruoka pasta annos oli n. 20€, on tämä erittäin kohtuullisessa hintaluokassa. Olemmehamme kuitenkin Helsingin arvokkainmassa osassa, eli etelärannassa. Onko tämä nyt se paras ravintola elämys Helsingissä? hankala sanoa, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen 🙂
pelikauppa kamppi
Offtopic:
Ainiin, jottei puhuta pelkästä ruuasta ja ravintoloista, tämä pleikkari peli kannattaa tsekata. Ghost of Tsushima on melkein kuin Fallout, mutta feudaali ajan japanin hengessä. Toki, ehkä kaikki ei ymmärrä samuraiden ja mongolien keskeistä sotaa 800 vuoden takaa, mutta ne joille stressin purkaminen ps4 ohjain kädessä on luontaista, on tämä ehkä parasta mitä on tarjolla tällä hetkellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?