Jos joku ymmärsi vihjeen ajatuksena oli tehdä hamppareita joissa olisi kotitekoisien kuorien lisäksi kotitekoinen majoneesi. Toki, jos ollaan ihan perinteisiä hamppareihin ei historiallisesti tullut edes majoneesia. Tavallaan se että osaa pitää maltillisen määrän täytteitä hampparissa on taito jolla pystyt maistamaan kaiken mitä hampparissa on.
Koska kesä lähestyy ja parhaat grillaus päivät ovat vasta tulossa, tein nämä pannulla hiukan smash tyylillä eli pihvi puristetaan litteäksi paistotasoa varten jolloin paistopinta alaa on selkeämmin ja maut kehittyvät. Kuorien kohdalla pieni paahto grillivastuksen alla riitti luomaan rapean pinnan ja kun kaikki oli ns itse tehtyä majoneesiakaan ei tarvinnut hirveästi tasoittamaan makua.
Ihan mielenkiinnosta, mikä on hampparin historia? kerron sen briiffistä vanhemmassa kertomuksessa mutta kyse on kokonaisuudesta jonka alkuperää on vaikea määrittää koska ulkomuotoja on ollut aika monenlaisia.