Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

banaanikakku – ne tummuneet banaanit

tummuneet banaanit
Tummuneet banaanit haaste? ei ainakaan leivonnassa. Itseasiassa, tummunut banaani on makeampi ja sopii leivontaa paremmin kuin tavanomainen. Tämän kertainen juttu on super lyhyt ja yksinkertainen, joten mennään asiaan.
banaanikakut
Banaanikakku
4 tummaa banaania
2-3dl vehnäjauhoja
3rkl kanamunaa
100g ruskistettua voita
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria

Laita taikina kulhoon banaanit ja riko ensin banaanien rakenne. Lisää sitten kanamunat, vaniljasokeri ja jatka vaivaamista. Lisää sitten jauhot ja ruskistettu voi ja nostele sekaisin. Voitele uunivuoka ja kaada sitten taikina siihen. Paista 200 asteessan noin 35-45min ja anna jäähtyä paiston jälkeen.
tarjoiluun halotop jäätelöä, tippa marjakastiketta ja sitten onkin aika syödä.
ps jos tykkäät suklaan ja banaanin yhdistelmästä, kokeile banaani-suklaakakkua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?