Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

10 minuutin ateriat – Raviolit

Arkiruuan saralla nopeus ja helppous on ollut jo pitkään valttia. Koska pidän kokonaisuuksista, hajanaisien postauksien sijaan, alotan tässä uutta konsepti, eli 10 minuutin ateriat. Mitä tämän konseptin pitäisi tarjota?

Tiivistäen 10 minuutin ateriat: Selkeyttä, helppoutta ja lukioitteni näköistä ruokaa

Tämän kertaisessa ruuassa, pääainekset näkyy alla, jotka on extra neitsyt oliiviöljy, raviolit ja 30kk kypsynyt parmesaani. Jos tuntuu hintavilta niin toki voit käyttää myös edullisempia brandejä, ei niissäkään mitään vikaa ole. Käytännössä saat ravioleista aina herkullisia jos sinulla on oliivöljyä ja parmesaania. Muut reseptin ainesosat voivat vaihtua ajansaatossa mutta nämä ainekset toimivat keskenään. Jos nyt yleisesti haluaa asiaa miettiä, niin pasta yleisesti toimii hyvin näiden ainesten kanssa mutta ilman saa käyttää hiukan ”ajatusta” että hyvää tulee.

raviolit valmistus
Tämän brändin parmesaania ja ravioleja pitäisi löytyä S-marketeista ja hyvin varustetuista K-markereista. Oliiviöljy on hiukan high endimpää, joten sitä voisi löytyä esim Herkusta.

Juusto Raviolit

1 ps Rana juustoravioleja*
100g sieniä
1 sipuli
2rkl oliiviöljyä*
1dl siideriä tai valkoviiniä
50g voita
parmesaania*
suolaa

kuori, kuutioi sipuli ja sienet. Lorauta pannuun oliiviöljy ja kuullota siinä sienet ja sipuli. Lisää pannulle siideri ja anna sen kiehua lähes siirapiksi ja lisää sitten voi joukkoon. Keitä raviolit suolatussa vedessä parin minuutin ajan ja nosta sitten kypsät raviolit pannulle. Lisää myös hiukan keitin vettä pannulle, jos näyttää siltä että nestettä on liian vähän. Lisää parmesaania joukkoon ja sekoittele hetki jotta ravioleihin imeytyy maku. Tarjoile sitten vasta raastetun parmesaanin kera.

Raviolit löytyvät myös instastani videon muodossa, tervetuloa seuraamaan.

rana raviolit
Valmiit raviolit ovat itsessään kauniita ja maukkaita, joten minimalistinen koristelu tukee niiden olemusta. Toki jos haluaa, tähän olisi voinut hiukan persiljaa naputtaa joukkoon mutta ilmankin kelpaa 🙂

*sain nämä ainekset maahantuojalta eli Casa Gustolta näytteinä

0 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?