Paras brunssi, täydellistä kasvisruokaa, loistava meininki. Vaikka Sandroa on kehuttu paljon, en ole siellä aiemmin käynyt. No, nyt tuli sekin asia korjattua.

Oli sunnuntai-ilta ja katsoimme Sandron olevan yksi niistä harvoista ravintoloista, jotka ovat myöhempäänkin auki. Yllätyimme, kun paikalle saapuessa ravintola näytti lähes täydeltä. Siitä huolimatta saimme pöydän aika nopeasti.

Yritimme vakoilla ruokalistaa jo etukäteen, mutta Sandron nettisivuilla näyttää olevan edelleen viime talven menu. Jaa, hoituuhan se paikan päällä. Tilasimme lopulta koko pöytäseurueelle Marrakesh Madness -menun. Kokonaisuuteen kuului alkuruoat ja jälkiruoat, jaettavaksi tarkoitetut pääateriat sai valita annetuista vaihtoehdoista.

Sitten odotimme. Ja odotimme vielä.

aitoaarkiruokaa_sandro_2

Kiire oli ilmeisesti päässyt yllättämään keittiön, sillä kun lopulta saimme ruokaa pöytään, tarjoiltiin alku- ja pääruoat samaan aikaan.

Niin tai näin. Alkupalan pastilloissa oli mukavasti käsityön makua. Pinaatti ja tuorejuustotäytteinen kääryle oli maultaan sopivasti erikoinen. Pääruokien ylikypsät ankankoivet ja kurpitsa-tofupata eivät niin sytyttäneet mutta maultaan kumminkin toimivat.

Lisäkkeenä oli mm. couscousta, hummusta, baba ganoushia ja Sandron erityisen hyvää sahramileipää.

Hintataso oli varsin kohtuullinen ruokamäärään nähden ja ähky oli odotettavissa. Ruokaa oli niin hyvin, ettei kaikkea olisi millään jaksanut syödä.

aitoaarkiruokaa_sandro_3

aitoaarkiruokaa_sandro_4 aitoaarkiruokaa_sandro_5

aitoaarkiruokaa_sandro_6

Jälkiruoka saapui aika pian pääruokien korjaamisen jälkeen ja se sai odottaa pöydällä tovin ennen kuin sitä jaksoi maistaa. Minttutee oli Marokkolaiseen tyyliin lähes jälkiruokaa makeampi.

Ravintolan tunnelma oli odotusten mukainen; lämmin, eksoottinen ja tarkoituksellisen erikoinen. Keittiöstä tuprusi savua ja korviin kantautui erikoisia kieliä. Hetkellisesti ihan unohti olevansa Kalliossa.

Ilta oli sen verran mukava ja rento, ettei edes töpästely ajoituksissa jäänyt harmittamaan. Mukava tunnelma ja eksoottiset maut olivat kokemisen arvoisia ja illasta jäi positiivinen fiilis. Ja todella, todella täysi vatsa.

Vastaa


Looking for Something?